“Mars Quest. Diseña tu propia misión espacial tripulada en este juego de mesa”

logo mars quest

Aquest és el títol del projecte presentat pels nostres alumnes, l’equip R2-D2. Tal com expliquen en el resum del projecte presentat:

“El tema del nostre projecte són les missions a Mart amb la finalitat de trobar vida. Hem decidit abordar el tema dissenyant un complex joc de taula, “Mars Quest”, on el jugador controla una agència i dissenya la seva missió espacial tripulada a Mart. D’ell i les seves decisions depèn l’èxit de la missió. També es veurà com els acords amb altres agències o països són primordials, ja que la carrera espacial no és una competició sinó un treball de tota la humanitat.

És un joc de 2 a 4 jugadors, els quals representen les 4 agències espacials més importants en el món: ESA, NASA, RKA i CNSA. El jugador experimentarà de primera mà les diferents fases en què es divideix tota una missió. Cadascuna es realitzarà en un tauler diferent. Guanyarà el primer jugador que aconsegueixi arribar reeixidament a Mart i trobar vida.”

“Mars quest” en pdf Odysseus II. Worksheet Odysseus II. Worksheet, en pdf

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>