Tallers de “TRIPLE A”: Joves feministes de Caldes de Malavella

El 29 d’abril vam rebre la visita de Triple A, un col·lectiu de joves feministes de Caldes de Malavella. Durant tot el matí, van fer tallers sobre Igualtat de gèneres a totes les classes de 3r i 4t en els quals, d’una banda, presentaven els orígens del col·lectiu i els seus projectes i, de l’altra, feien dinàmiques amb els nostres alumnes amb la finalitat de treballar conceptes com els estereotips socials, la discriminació, la diversitat de gènere, etc.

Aquell mateix dia, a l’hora del pati, el nostre grup de voluntariat per a la Igualtat i el col·lectiu Tiple A van fer un intercanvi d’experiències en què van poder compartir els diferents projectes que han dut i duen a terme, així com les dificultats que es troben a l’hora d’emprendre’ls i la satisfacció que els comporta veure’n els resultats.

A la planta baixa del centre, fa quinze dies que tenim exposada una mostra de l’últim projecte de les joves caldenques que es diu 100 anys de Lluita. Un segle d’heroïnes anònimes de Caldes de Malavella, en què es mostra el resultat d’una enquesta realitzada a diferents dones de Caldes de diferents edats i tracta sobre l’experiència de ser dones en la societat en la qual els va o els ha tocat viure. Moltíssimes gràcies al col·lectiu Triple A i a l’àrea de Joventut de l’Ajuntament de Caldes de Malavella!!