PortAventura

El dia 17 de juny, l’alumnat d’ESO i batxillerat vam poder gaudir d’un dia explèncid a PortAventura, i vam tenir l’oportunitat de descobrir els diferents móns d’un dels parcs temàtics més emblemàtics d’Europa:

  • A la Mediterrània vam poder gaudir de la tranquil·litat d’un d’un poble del Mediterrani. I com que ens apassiona la velocitat, vam poder passar molt bé amb Furius Baco, una atracció que ens catapulta de 0 a 135 km/h en tan sols tres segons.
  • També ens vam poder endinsar en la selva de Polynesia  per deixar-nos seduir per la vegetació més exuberant i explorar les atraccions exòtiques de l’àrea vivint emocions sense límits a Tutuki Splash, Canoes i Kontiki.
  • Vam viatjar a la Xina imperial, per desafiar l’emblemàtic Dragon Khan i pujar a Shambhala.
  • Les atraccions de la zona de México de PortAventura són per als visitants més agosarats. Vam haver de vèncer la por a les alçades amb els 100 metres d’Hurakan Condor.
  • A l’oest llunyà, el clima és àrid i vam necessitar refrescar-nos punjant a Silver River Flume i Grand Canyon Rapids, dues atraccions d’aigua ideals per a passar-t’ho bé. I com que volíem més emoció encara, Stampida és molt més que una gran muntanya russa de fusta. Nosaltres ens vam atrevir amb el repte.