Pamela Palenciano visita el Ribot i Serra

El 22 de novembre, amb motiu de les V Jornades de lluita en contra de la violència masclista, commemorem el Dia Internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones. Enguany el Ribot i Serra ha rebut Pamela Palenciano amb molta calidesa.

La Pamela, que ens ha portat el seu conegut monòleg “No sólo duelen los  golpes”, ha deixat una gran petjada en els nostres cors i ments; ha provocat somriures, silencis còmplices, mirades pensatives, abraçades, i sobretot, consciència sobre un tema molt present a la nostra societat: el patriarcat. Un patriarcat que deixa morts, pallisses, crits…però, sobretot, la idea que no només fan mal tots aquests cops, que hi ha quelcom que fa més mal, que hi ha violències submergides (o micromasclismes), que podem evitar si eduquem des de la nostra infància.

Estimada Pamela, agraïm molt profundament la teva aportació (sabem que tens una agenda molt apretada): estem segures i segurs que amb aquest monòleg has connectat amb els nostres mons interiors i ens has remogut per lluitar.

Fins una altra!

 Àlbum de fotos