Rebuig, cal millorar

El passat dia 18 de febrer, a l’hora del pati, alguns/nes membres del comitè ambiental vam fer una avaluació dels residus que es llencen a les papereres del rebuig de les aules. En general, suspenen tots els grups excepte 4rt d’ESO. Cal afegir que, sovint, les papereres del rebuig de les aules estan pitjor del què les vam trobar el dia de l’avaluació. A la següent imatge, podeu observar alguns exemples dels residus que hi hem trobat i que no hi haurien de ser.

Sobre de cada paperera de rebuig de les aules, hi ha un cartell on s’hi indica què s’hi pot llençar.

A més de tot això, també s’hi poden llençar mocadors de paper. La resta de residus ha d’anar a les safates de cartró de les aules (papers) o a les papereres d’envasos i d’orgànica dels passadissos o del pati. Esperem que això vagi millorant al llarg del curs.

Finalment, també vam fer una comprovació de l’estalvi energètic de les aules a les hores del pati i, en aquest cas, hem de dir que les coses estaven quelcom millor. A la majoria de les aules, les llums i els projectors estaven apagats.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>