Penpals

El curs passat els i les alumnes de 3r d’ESO van iniciar un intercanvi de mails amb les seves “penpals” del St Cuthbert’s College d’Auckland, Nova Zelanda. Després d’un primer contacte i un cop es van haver conegut una mica millor, van passar a gravar i compartir vídeos en una plataforma d’aprenentatge. En aquestes gravacions, explicaven i mostraven com era el seu dia a dia (família, institut, extra-escolars, caps de setmana,…).
Aquest curs, continuen amb aquesta interacció online amb temes diversos tals com les vacances o el menjar tradicional de cada país. A més, la setmana passada els i les alumnes de l’INS Pere Fontdevila, van rebre postals que els van fer les companyes de Nova Zelanda i caramels típics d’allà. Nosaltres els vam enviar punts de llibre fets pels mateixos alumnes i els vam explicar la Llegenda de St. Jordi i com ho celebrem a casa nostra.
Aquesta comunicació real entre alumnes de diferents països permet potenciar la motivació per l’aprenentatge de la llengua estrangera i que tinguin un company/a virtual de qui aprendre sobre noves cultures, tradicions i estils de vida.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>