En record de la M.Àngels Valls

Ens ha deixat la M. Àngels Valls. Encara no ens n’hem fet a la idea. Va treballar amb nosaltres durant set cursos, des del 1994 fins el 2001. Tot el temps que va ser a l’institut va fer una gran feina com a mestra de socials i com a tutora dels alumnes més petits, 1rs i 2ns d’ESO. També durant tres cursos va ser membre del Consell Escolar del Centre en representació del professorat. Li agradava molt treballar a l’institut i a nosaltres ens agradava treballar amb ella.

La recordem com una gran mestra, una gran companya i una gran amiga. Recordem la seva veu dolça, la seva companyia, el seu riure i la seva bonhomia, mentre fèiem la feina del dia a dia o preparàvem activitats més lúdiques per a les festes (els tallers de Nadal, de Sant Jordi… on sempre col•laborava estampant samarretes o fent altres manualitats).També recordem la M. Àngels com a mare de dos alumnes nostres, la Queralt i el Bernat, que voldríem que ens sentissin molt propers en aquests moments.

Res no ens pot arrabassar el que hem viscut. Mentre tinguem vida tindrem memòria i el record de la M. Àngels viurà en nosaltres. Ens sentim agraïts d’haver compartit amb ella retalls de la nostra vida docent i de la nostra vida personal.

I sí, ens fa mal haver-la perdut. No oblidem, no volem oblidar, els nostres companys i amics.

La Comunitat Educativa de l’institut Pere Fontdevila


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>