Martí l’Humà contra Martí l’Humà a la final de la Lliga de Debats de Secundària de Tarragona

A la fase final de la Lliga de Debats de Secundària i Batxillerat de la Universitat Rovira i Virgili es van enfrontar dos equips de l’Institut Martí l’Humà. Després de passar les fases eliminatòries del divendres 23 de febrer, els dos equips del Martí l’Humà que s’havien inscrit a l’edició del 2018 van passar a les semifinals i es van trobar competint entre si a la final l’endemà dissabte.

El tema a partir del qual s’havia de debatre era: “Té límits l’humor?”. Un sorteig va determinar que l’equip format per la Irene Rodríguez, l’Estela Ribé, l’Andrea Delpuy i l’Àlex Bautista hagués de posicionar-se a favor dels límits de l’humor; per contra, l’equip constituït per la Iratxe González, l’Anna Arnanz, el Jordi Masalias, el Bernat Lleixà i l’Ana Navarro va posicionar-se en contra d’aquests límits. El debat que van generar va resultar ser intents, autèntic i interessant. Finalment, i per només mig punt, l’equip que defensava la posició en contra va resultar guanyador.

La Lliga de Debats de Secundària és organitzada per la Xarxa Vives d’Universitats. Durant els mesos de febrer i març té lloc la fase local, en què cada universitat organitza una lliga de debats per a seleccionar l’equip que la representarà a la fase final.

Així doncs, enguany, el grup format per la Iratxe González, l’Anna Arnanz, el Jordi Masalias, el Bernat Lleixà i l’Ana Navarro representarà la Universitat Rovira i Virgili a la fase final de la Lliga de Debats de Secundària i Batxillerat que tindrà lloc a la Universitat Miguel Hernández d’Elx de l’11 al 13 d’abril.

Enhorabona i sort a tots i totes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>