Dues guardonades en el 46è Concurs Literari Josep Pla

La Judit Casals i la Catalina Riutort, de 2n de batxillerat, han estat guardonades amb el premi a la millor narració i al millor poema, respectivament, en el 46è Concurs Literari Josep Pla, que organitza cada any l’Institut Frederic Martí Carreras de Palafrugell.

La Judit Casals va escriure una bonica narració titulada “L’habitació. Un conte de quarantena i altres records”, des de la qual recorda els colors que té la vida. El context d’aquest escrit és el confinament per causa de la pandèmia que estem vivint, cosa que fa que el contingut sigui absolutament vivencial per a l’autora i per al lector.

La Catalina Riutort va escriure un “Poemari” constituït per vuit preciosos poemes, els quals representen una mostra de la producció poètica de l’autora.

Els premis Josep Pla estan dotats amb 300 euros i premien la millor obra narrativa i el millor recull de poemes. S’ha de dir que el guardó té un doble mèrit. Per una banda, perquè l’Institut Martí l’Humà ha obtingut els dos premis i, d’altra banda, perquè és un certamen molt concorregut, en què es presenten obres d’arreu dels Països Catalans, i amb una llarga tradició.

El Departament de Català i la direcció de l’Institut Martí l’Humà us felicita per aquest mèrit. Sens
dubte, tenim entre nosaltres dues futures literates.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>