XII Olimpíada d’economia.

L’alumnat de 2n de batxillerat de la matèria d’Empresa han participat virtualment a les XII olimpíades d’economia de Catalunya fase local. L’alumnat han respost de forma excel·lent a tots el reptes i proves plantejades al llarg de la competició. Han sabut resoldre correctament la majoria de qüestions plantejades.

L’Olimpíada d’Economia neix seguint la tradició de les Olimpíades científiques, però a diferència d’elles, està organitzada per les facultats amb estudis de l’àmbit de l’economia i de l’empresa de les universitats públiques espanyoles.

Els objectius de l’Olimpíada d’Economia:

  • Premiar l’esforç i l’excel·lència acadèmica dels estudiants de batxillerat que cursen assignatures de l’àmbit de l’economia i l’empresa.
  • Incentivar i estimular l’estudi de l’economia i de l’empresa entre els joves.
  • Establir vincles estables entre les facultats, els centres de secundària, els professors/es i els estudiants, interessats en aquesta matèria.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>