Secundària Rock

Si ara mateix vinc i et dic que cada any es fa un concert en nom d’un artista, on els diferents grups dels instituts de la ciutat toquen, que em diràs? Ah espera, ja ho se, que sona molt americà, però, i si et dic que aquesta trobada es fa aquí a Lleida?

El primer cop que vaig sentir parlar sobre el “Secundària Rock” em vaig quedar flipant. Em va sobtar que amb lo mandrosos que som els adolescents es pogués fer una trobada d’aquet tipus. Veure com els músics s’emocionen amunt d’un escenari és plaent. I em diràs, “Si sol és un mini concert sense importància on sol pots tocar dos cançons” i és veritat, no és una concert amb molta importància, però que vols que et digui?, els artistes li fiquen emoció a qualsevol moment, sigui important o no. El fet de tocar en una cafeteria obscura que està darrere d’un carreró ja omple d’emoció i ganes de fer botar l’escenari a qualsevol músic.

I mare meva si vam fer botar l’escenari. Quan va sonar l’últim Sol major en el Cafè del Teatre es quan de veritat em vaig adonar de que aquells dos mesos d’assaig van pagar molt la pena.

En definitiva,si tens l’oportunitat de tocar, encara que sigui en un lloc humil, fes-ho, que és de les coses més boniques que hi ha.

Juan Monsalve, 1r Bat. B