ENGLISH WEEK IN OXFORD

Durant la setmana del 17 al 24 de març, els  alumnes de 2n d’ESO van passar una setmana a Oxford (Anglaterra) com a part d’un programa d’immersió cultural que cada any ofereix el nostre centre.

L’estada va consistir en lliçons interactives diàries al matí i un programa cultural variat a la tarda que incloïa un recorregut turístic a Londres i altres activitats a Oxford, com ara una visita guiada per la ciutat, visites al Museu d’Història, al Castell Vell, al Church College (on es van filmar algunes de les escenes més famoses de Harry Potter) i la seva activitat favorita:“punting“ ( o passeig en barca) al riu Cherwell! Després de les activitats de la tarda, els estudiants passaven la resta del dia amb la seva familia anfitriona.

Aquesta memorable experiència va resultar un repte per a ells: un nou lloc, nous costums, menjars i horaris molt instaurats alsquals s’havien d’adaptar, petits entrebancs, una nova cultura i el més important, parlar en ANGLÈS!

Podem dir que l’alumnat es va endur a casa una gran experiència que mai oblidaran.  Aquestes són algunes de les seves opinions:

“What I liked most about this trip was that I was able to share it with all my friends. It has been an experience that I will never forget” (Eva Vidal, 2n ESO B)

“The lessons were very entertaining and I learnt a lot. I really liked the places we visited. I do not regret having gone” (Aura Farreny, 2n ESO B)

“I liked a lot these days. I want to repeat this trip!” (Carla Mur, 2n ESO C)

“I liked the lessons because they taught us based on games and I learnt many things and now I have more English accent. (…) In my opinion, I just want to say that it has been a great experience. I have learnt many things about that country and if it were for me, I would stay. Thanks!” (Daniela Sánchez, 2n ESO C)

“We returned home remembering this experience that we will never forget” (Albert Pérez, 2n ESO C)

“I’ve had a great time and I really want to go back” (Ares López, 2n ESO D)

“I think I have improved my English level because I have used it a lot with Barry (my landlord)” (Martí Làzaro, 2n ESO C)