Descobrim el Museu amb Roald Dahl

El passat divendres dia 4 de maig l’alumnat de 1er d’ESO A i D vam anar al Museu de Lleida a visitar diferents peces d’èpoques passades que ens portaven a un fragment de la narrativa del GRANl Roald Dalh. La visita ,guiada i explicada per la Marionna, treballadora del Museu, ens anava traslladant a diferents contextos històrics alhora que a diferents històries del propi Roald Dahl, que nosaltres mateixos anàvem llegint en veu alta.

En acabar la visita – lectura pel museu, ens van portar en una sala- taller i allí vam embolcallar unes xocolatines dins de cinc de les quals hi havia amagades cinc targetetes daurades simulant ser treballadors de l’obra Charlie i la fàbrica de xocolata. Després les vam posar totes dins un cistell i ens les vam repartir amb la sorpresa que qui treia les xocolatines premiades passava a ser protagonista d’una obra que representava el conte del mateix Dahl.

La visita va ser molt interessant i didàctica i ens va servir per a conèixer molt més sobre Roald Dahl, autor que tot 1r d’ESO del Màrius estem llegint aquest darrer trimestre.

Rita Solsona 1r ESO D