Informació susceptible de modificació degut a la situació de pandèmia. S’anirà actualitzant

Benvinguts al curs 2021-22 !!!

Dilluns 20 de setembre Inici de classes de Cicles formatius de grau superior

Graduació de 4t d’ESO del Maremar

El passat divendres 18 de juny, després d’un curs completament diferent i dur per les circumstàncies que tothom coneix, l’alumnat de 4t d’ESO del Maremar es graduava.
Ha estat un curs atípic i així ha estat aquest acte, sense famílies ni amics, però amb la mateixa… Llegeix més»

III Ple de curts


Ens plau convidar-vos al III Ple de curts, la mostra de curtmetratges dels estudiants de 1r, 2n i 3r de l’Institut Maremar, que se celebrarà el 22 de juny a les 18.30h a la Sala Iago Pericot de Ca n’Humet. A més, es projectaran… Llegeix més»

Sortida a Rialp de 4t ESO

L’alumnat de 4t ESO segueix gaudint del seu comiat d’etapa pels Pirineus catalans. Practicant diferents esports d’aventura, ahir el rafting va ser el protagonista…

Aquí un vídeo en acció!!
 

Conferència ZAMUN

L’alumnat de 4t ha participat en unes jornades de DEBAT I REFLEXIÓ sobre temàtiques actuals i mundials.
Aquí us posem dues presentacions on ens expliquen les seves experiències:

 
 

Proves cangur de Matemàtiques

Ja han sortit els resultats de les proves Cangur de matemàtiques de Catalunya i al Maremar hi són 3 estudiants dins del 5% millor valorats!! Dos a 2n i un a 4t. Estem molt contents per ells i ella però més encara per tota la participació per part del… Llegeix més»

Premi Goleta i Bergantí

La Maria Marcos Ramírez, estudiant de 2n d’ESO d’aquest curs, ha estat guardonada amb el premi Goleta i Bergantí de poesia en català pel seu poema per a tu que ja no hi ets. Aquí us el deixem perquè en pugueu gaudir de la seva lectura.