SEMINARI SOBRE MEDIACIÓ A 2n CURS D’ADMINISTRACIÓ I FINANCES

El passat dijous 15 de març la Dra. Isabel Viola, professora de Dret Civil de la UB, va impartir un seminari al segon curs del cicle d’Administració i Finances intitulat ‘La mediació, una eina de gestió positiva de conflictes’ en el marc de la col·laboració de l’institut Manolo Hugué i el departament de Dret Privat de l’esmentada universitat.

La Dra. Viola va fer una anàlisi de les formes que les persones tenim d’afrontar els conflictes i va mostrar que la millor manera d’encarar-los és saber què volem però sobretot per a què ho volem. Dit d’una altra manera, cal resoldre els conflictes tenint en compte els interessos reals i separant les persones del problema. La xerrada, que va tenir una gran acceptació i col·laboració entre els alumnes, va acabar amb l’explicació de les principals formes institucionals de solució de conflictes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>