Beques Material i Llibres curs 20/21

Benvolgudes famílies,

Us comuniquem que els centres van rebre entre finals de juliol i principis d’agosts els imports de les beques del curs 20/21. Com sabeu les famílies que esteu al dia dels pagaments rebreu l’import complet de la beca concedida (69€). Si teniu quotes pendents, se us retornarà la part proporcional. Lamentem el retard en el retornament de les beques, però com sabeu no és responsabilitat nostra. Els centres no podem tornar uns diners que no són nostres i que no tenim.

L’alumnat que el curs passat va rebre la beca de l’Ajuntament de Sabadell, rebrà un full explicatiu. Aquest té una part que s’ha d’omplir amb el titular i el número de compte bancari on vulgueu rebre la transferència. Recordeu que només es retornarà a aquelles famílies que estan al dia amb els pagaments del curs passat.

Les beques d’aquest curs 21/22 encara no s’han resolt. Quan estiguin resoltes, els llistats es publicaran al web del centre. El funcionament serà el mateix. Rebreu un full que ens retornareu amb les dades bancàries un cop els centres tinguem els diners. Recordeu per aquells que encara no heu fet efectiva la quota d’aquest curs que teniu fins al dia 15 de setembre per pagar la quota bonificada gràcies al Programa de Millora de les Oportunitats Educatives (PMOE). A partir del 16 de setembre la quota serà sense bonificació (90€ material i llibres).

Salutacions cordials

 

L’Equip Directiu