Comencem amb les inscripcions per a l’edició d’aquest any del programa “Ei jove, Sabadell t’acull!”, que ofereix una acollida especialitzada als joves d’entre 12 i 19 anys que han arribat a Sabadell i Catalunya recentment.

Entre el 28 de juny i el 30 de juliol els joves participants rebran classes de català, faran activitats lúdiques, esportives, culturals i de coneixement de l’entorn. També s’organitzen sortides per Sabadell (el rodal, la Bassa…) per reforçar la cohesió de grup mitjançant l’oci.

Les persones interessades en participar-hi poden contactar amb el Programa d’Acollida, al 93 745 19 53 o dretscivils@ajsabadell.cat

Beques 2021-2022

Benvolgudes famílies,

El termini per a demanar els ajuts de menjador i les beques de material i llibres pel proper curs 2021-2022 està ja obert i finalitzarà el 28 de maig.

Teniu a la vostra disposició  un telèfon per ajudar-vos a fer el tràmit online: 93 745 40 51 (de 8.00 a 15.00h)

L’enllaç directe a la sol·licitud online és aquest: https://sal.sabadell.cat/beques 

Per a fer el tràmit presencialment heu de demanar cita prèvia a https://citaprevia.sabadell.cat  i anar preferentment al Centre Cívic de Ca n’Oriac.

Trobareu clicant aquí un document amb més informació i també un manual per demanar l’idCAT mòbil.

Salutacions cordials,

Institut Jonqueres


El Grup iniciarà on-line el dimarts 20 d’abril de 18 a 20h, i es seguirà reunint els dimarts de cada dues setmanes. Més endavant, si la situació ho permet, es passarà a format presencial.
Cal fer inscripció prèvia per reservar plaça. La inscripció es fa mitjançant el formulari següent: https://bit.ly/jovesLGBTI
Si teniu qualsevol dubte o voleu més informació, ens podeu escriure a: genere@ajsabadell.cat