L’AULA FUNI US INVITA A UNA TRUITA D’ESPÀRRECS

En aquesta ocasió ens hem atrevit a fer una recepta de temporada. La truita d’espàrrecs és el plat estrella d’aquesta època de l’any en la que la primavera està trucant a la porta.
 
Els ingredients que hem fet servir:
-Ous de les nostres gallines
-Un manat d’espàrrecs de marge
-3 cebes tendres
-Un manat d’alls tendres
-Oli
-Sal
-Pa
-Tomacons
 
De moment hem deixat tastar el “pintxo” de truita a un parell de professors de l’Institut i la resposta ha estat molt bona. Com ho veieu? Ens animem a fer-ne més sovint i que la resta de professors puguin venir a tastar els nostres plats?

2 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>