#SantJordiMusical2018

El passat 23 d’abril els alumnes de música de 1r, 2n i 3r d’ESO van participar amb les seves composicions al concurs #SantJordiMusical2018

Al igual que l’any passat, aquest curs els alumnes de 1r d’ESO han estat treballant la forma i el timbre de les cançons a través de la plataforma Incredibox, de composició de música de beatbox. La composició guanyadora ha estat:

– “Combo FV” (Isabel, 1r ESO)

http://www.incredibox.com/mix/5ACF0E9EE9B93-V2

Els alumnes de 2n i 3r d’ESO han treballat amb un seqüenciador a través del qual han creat cançons multipistes triant d’entre més de 25.000 loops diferents i modificant diferents paràmetres musicals com ara el tempo, el ritme, l’alçada, el timbre, la reverberació i l’intensitat. També han après a introduir diferents efectes propis de cada gènere. La composició guanyadora ha estat:

– “Díselo Proyector” dedicada al videoprojector que va morir (Siddique, 3r ESO):

https://soundcloud.com/isaac-moran-garcia/diselo-proyector

No ha estat gens fàcil determinar les cançons guanyadores per l’alta participació i per la qualitat de les composicions. Moltes gràcies a tots els alumnes.

Tamara Castro, professora de música

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>