Tauler d’anuncis

  • Selecció del director/a: acta definitiva 2a fase
  • Barem provisional preinscripció ESO 2020/2021
  • Pla de reobertura de centre
  • Selecció del director/a: acta provisional 2a fase
  • Proves d’accés a cicles formatius

JORNADA de PORTES OBERTES VIRTUALS de FP

Entra a l’article i hi trobaràs l’enllaç a les preguntes freqüents sobre els cicles d’FP, i els vídeos promocionals perquè ens coneguis millor.
Al final de l’article hi trobaràs l’enllaç amb tota la informació sobre el procés i els tràmits de la preinscripció.… Llegeix més»

Vols fer un cicle superior de la família de sanitat? Saps en què consisteix el de Documentació i Administració Sanitàries?

T’expliquem en què consisteix el cicle amb una presentació interactiva que trobaràs enllaçada a la imatge (recorda que hauràs d’anar passant tu les diapositives, no és un vídeo!)

La preinscripció serà telemàtica del 10 al 17 de juny.

Carta d’agraïment de l’Hospital Clínic

En les darreres setmanes heu contribuït, juntament amb més de 500 escoles, instituts i entitats, a que la força dels nens, dels adolescents, dels adults i de tota de la població arribi a tots els racons del nostre hospital. Hem rebut les cartes, els dibuixos, les fotos, les cançons i els vídeos que ens heu enviat i ens han omplert d’emocions i d’energia positiva. Gràcies infinites per la vostra implicació i el vostre ajut per a superar els moments difícils que hem passat.… Llegeix més»

  • Donada la situació d’excepcionalitat ocasionada pel Covid-19 TOTES les preinscripcions s’hauran de fer de forma telemàtica.Només en casos excepcionals, es podrà fer la preinscripció presencialment del 19 al 22 de maig.

Visita virtual al centre