Tallers d’immersió lingüística en llengua anglesa a l’Ins Els Planells

L’Ins Els Planells, com a centre amb reconeixement d’innovació pedagògica pel programa GEP 2016 – 2019, hem obtingut una subvenció de 3.950€ per a l’organització de tallers d’immersió lingüística per al reforç de l’aprenentatge de la llengua anglesa.

Aquests tallers estan cofinançats pel Ministeri d’Educació i Formació Professional i el Programa operatiu d’ocupació, formació i educació del Fons Social Europeu 2014 – 2020.… Llegeix més»

Distincions PAU

El passat dimarts,14 de setembre, es van lliurar les Distincions de la Prova d’Accés a la Universitat. La Distinció PAU es concedeix a l’alumnat de Catalunya que en la convocatòria ordinària ha obtingut una nota igual o superior a 9 punts com a qualificació de… Llegeix més»

Orles 2021

Acabem un curs estrany i molt condicionat per les restriccions imposades per al control de la pandèmia ocasionada per la covid-19.
Per nosaltres, és una gran satisfacció haver aconseguit mantenir les classes durant tot el curs, combinant presencialitat i classes telemàtiques quan ha convingut, i que… Llegeix més»

Projecte Bosc i Sostenibilitat

L’alumnat de 2n d’ESO ha participat en el projecte Bosc i Sostenibilitat, projecte que pretén donar a conèixer els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de l’Agenda 2030 relacionats amb el bosc.
Forma part d’una tesi doctoral en curs, en l’àmbit dels Recursos Naturals i Medi Ambient… Llegeix més»

Preinscripció Gestió Administrativa

Per a formalitzar la preinscripció i matrícula al cicle formatiu de grau mitjà de Gestió Administrativa que oferim a l’Institut Els Planells, cal seguir el següent procediment establert pel Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya.
Preinscripció
Totes les persones que volen cursar un cicle formatiu de… Llegeix més»