Xavier Vernetta i Arturo Padilla a l’Institut

XERRADES D’AUTORS AL CENTRE

Aquest primer trimestre del curs 2019-2020 hem comptat al nostre institut amb la visita de dos escriptors: Xavier Vernetta i Arturo Padilla. 

El 10 de desembre vam comptar amb la presència de Xavier Vernetta, que ens va parlar de la novel·la Sense adreça coneguda, lectura que els alumnes de 1r d’ESO hem llegit en el marc de la matèria de Llengua catalana i Literatura. A partir de les nostres preguntes, Vernetta ens va explicar la seva feina d’escriptor, el motiu de la tria dels noms dels personatges d’aquest llibre o la seva anterior vocació. 

Aquí podeu observar diverses mostres dels còmics que hem elaborat a partir de la selecció d’algunes de les escenes més significatives del llibre. 

El 12 de desembre va venir al centre per segon any consecutiu Arturo Padilla, que ens va parlar de les novel·les Presoners del mar i Nadar o morir, lectures trimestrals a 2n d’ESO a les matèries de Llengua Catalana i Literatura i Llengua Castellana i Literatura. L’autor ens va comentar, entre d’altres, els seus inicis com a escriptor, l’anècdota que el va portar a escriure Presoners del mar, el final de Nadar o morir… A més, ens va anunciar que hi haurà una segona part del llibre Presoners del mar

Aprofitem aquest article per compartir-vos un dels booktràilers que hem creat de la novel·la Presoners del mar. Esperem que us agradi i que desperti la vostra curiositat per llegir aquest llibre.

No volem acabar aquest text sense agrair, d’una banda, a Xavier Vernetta i Arturo Padilla la seva amabilitat, paciència i predisposició en aquestes trobades especials i úniques i, d’altra banda, a l’editorial Barcanova per possibilitar aquestes visites que fomenten el diàleg entre els autors i els joves.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>