VISITA DE L’ESCRIPTORA TINA VALLÈS

VISITA DE L’ESCRIPTORA TINA VALLÈS

Aquest matí hem comptat amb la presència de l’escriptora Tina Vallès al nostre institut.

En el marc del projecte Literàpolis, els alumnes de 3r d’ESO que tenim l’optativa hem llegit la seva novel·la titulada La memòria de l’arbre.

L’autora ha anat contestant de manera ben sincera totes les preguntes que teníem per fer-li relacionades amb l’ofici d’escriure, els personatges o l’espai on se situa el llibre. És així com hem après, entre d’altres, que Vilaverd és el poble dels seus avis i pares.

L’escriptora també ens ha parlat del procés de construcció de la novel·la i de l’èxit que està tenint amb aquest llibre. Així mateix, Vallès s’ha referit a altres llibres seus i ens ha dit quin serà el pròxim llibre que publicarà. A més, ens ha fet algunes recomanacions literàries.

La visita s’ha acabat amb la realització de materials audiovisuals per continuar amb el projecte Literàpolis i amb la signatura de llibres.

Guardarem un record ben especial d’aquesta trobada.

Gràcies, Tina Vallès, per fer-ho possible!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>