Tancament del centre a causa de la pandèmia Covid-19

El Departament d’Educació, seguint instruccions del Departament de Salut i com a mesura excepcional per contenir el Covid-19, ha pres la decisió de tancar a partir de demà tots els centres educatius del país , per tant, han quedat suspeses les classes en horari lectiu i les activitats extraescolars a l’INS Doctor Puigvert.

Aquesta mesura té prevista una durada inicial de 14 dies, fins el 27 de març inclòs. Prestarem atenció a les instruccions del Departament de Salut i a l’evolució de la situació. Us recomanem que tingueu oberts canals de comunicació amb nosaltres, sobretot què esteu pendents del mailing. Si hi ha alguna família que no l’està rebent, si us plau que ens avisi a través al tacpuigvert@gmail.com.

Els alumnes podran seguir les classes de manera virtual a través de la plataforma MOODLE https://agora.xtec.cat/iesdrpuigvert/moodle a partir de la propera setmana. Confiem que les famílies col·laborareu comprovant que els alumnes entrin a la plataforma diàriament per accedir a les activitats.

Direcció romandrà avui dijous fins a les 18:00h al centre per atendre les famílies que ho necessitin i per donar la possibilitat als alumnes de recollir el seu material.

També us recordem que cal que seguiu les indicacions, recomanacions i protocols que estableix el Departament de Salut pel que fa a la prevenció del virus i que podeu consultar a http://canalsalut.gencat.cat/coronavirus

Us agraïm la vostra comprensió i col·laboració.

1 comentari

  1. Ana Brendemühl

    El centre estarà tancat els propers dies, però els professors i les professores no.
    Seguim treballant telemàticament, des de casa, per ajudar a l’alumnat a seguir endavant. Ànims!!
    😉

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>