Taller sobre interessos professionals a 4t d’ESO

Els alumnes de 4t d’ESO han anat, per torns i per Itineraris, a Barcelona Activa a assistir al Taller sobre Interessos professionals. El taller vol donar resposta a les següents preguntes: Quins són els teus interessos? Saps de què t’agradaria treballar?

Identificar les preferències i interessos professionals és un pas clau dins del procés d’orientació professional de tota persona. Treballar de quelcom que agradi de veritat contribuirà al benestar personal i permetrà expressar al màxim tot el talent i potencial que es té. En aquest espai poden trobar totes les eines necessàries per descobrir els seus interessos i relacionar-los amb sortides professionals reals i amb perspectiva de futur.

Aquest és el seu darrer any a l’Educació Secundària Obligatòria i han de triar què i on volen continuar estudiant i formant-se.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>