Saló de l’Ensenyament 19/03

Ha quedat anul·lat 🙁 

El Consorci d’Educació de Barcelona serà present al Saló de l’Ensenyament, que tindrà lloc del 12 al 22 de març a la Fira de Barcelona de Montjuïc.

A l’estand del Consorci d’Educació es podrà veure i rebre informació de manera pràctica i activa de les opcions que a la postobligatòria, es poden estudiar a la ciutat de Barcelona.

Graus de formació professional, batxillerats, idiomes, art i disseny, ensenyaments esportius,…totes aquestes opcions formatives es podran veure a l’estand del Consorci a través de la participació de més de 450 alumnes i de 120 professores i professors que durant els cinc dies de la Fira explicaran les pràctiques educatives que es poden fer en les diferents opcions.

L’Institut Doctor Puigvert hi participa amb una mostra teatral del Batxillerat d’Arts escèniques. Us esperem el 19 de març a partir de les 10:00 al Saló de l’ensenyament. I seguiu-nos en directe a través del web d’ensenyament: http://www.ensenyament.com/ca/agenda-2020

Pavelló 2 de Montjuic, Nivell 0, Carrer C Estand 332

Mireu el programa al web del Consorci Saló de l’Ensenyament

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>