Hem estrenat al TNC “Allà on les maletes es perden”

“Allà on les maletes es perden, on milers de persones es retroben. El lloc perfecte per anar a comprar tabac i desaparèixer. Terra d’espai impol·lut i relliscós. On les gavines s’estampen contra els avions i els turistes corren. Els nens i les nenes es perden. Els cafès valen un ronyó. Allà, a l’aeroport. On la gent es troba i retroba, s’abraça, es morreja. On trobaràs llàgrimes, abraçades, salts, confeti, tirotejos, animals, perruques, maquillatge, música i més música, i homes i dones i més, i encara més. Allà, a l’aeroport.”

L’alumnat de 2n de Batxillerat Escènic ha participat en una obra de creació escènica juntament amb usuaris de l’entitat AREP per la Salut Mental i amb el suport del TNC i el Consorci d’Educació de Barcelona.

Un projecte participatiu entre els joves del Batxillerat Escènic i els adults de l’AREP per la Salut Mental, dirigit per Pere Borrell i Sònia Camacho i amb el suport de les professores Carol Vega i Susana Carrera.

Allà on les maletes es perden és el resultat escènic d’un procés d’aprenentatge sobre la salut mental, la llibertat i la dignitat de totes les persones, i també sobre l’absurd dels prejudicis que es va estrenar a la Sala Tallers del TNC el passat 5 de març.

L’equip impulsor ens sentim molt orgulloses de tot el procés i de la mostra final!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>