Disseny i construcció de la maneta d’una porta

Els alumnes de 2n de Batxillerat que estan cursant l’assignatura optativa de Disseny s’han endinsat en el disseny industrial o d’objectes. Durant el procés de disseny d’objectes cal tenir molt presents aspectes funcionals, ergonòmics i estètics. 

En el disseny d’objectes, per tal de representar la tridimensionalitat, es poden utilitzar altres formes de projectació, a part de la representació gràfica, com són la realització de maquetes o prototips.

Els estudiants han desenvolupat la forma d’un objecte a través de la manipulació i modelat de plastilina. Han treballat la projectació d’una manera aplicada amb l’elaboració d’una maqueta del pany d’una porta.

Amb aquesta activitat es treballa amb un altra via de projectació (la maqueta), i que és útil en alguns moments per poder identificar i/o modificar certs aspectes del disseny. En alguns casos, la representació gràfica pot ser insuficient o no del tot adequada per a donar la forma d’un objecte.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>