CONTES HISTÒRICS

Dins de la Història contemporània, la Segona Guerra Mundial és un dels capítols més destacables per entendre el segle XX. D’aquest període de la història se n’ha parlat molt i es pot enfocar des de moltes perspectives. L’alumnat de Primer de Batxillerat Humanístic i Social ha tractat el tema a través d’alguns dels seus protagonistes.

Conèixer a Juan Pujol García (Garbo), Nancy Waker o Hedy Lamarr els va endinsar en el món de l’espionatge. Els horrors dels camps de concentració a través de les figures de Neus Català o Josef Mengele. Descobrir la importància de la figura d’Alan Turing que va desxifrar la màquina Enigma o la no tan coneguda Irena Sendler que ajudava a fugir als nens/es del gueto de Varsòvia.

Un cop feta la recerca, només quedava fer-ne una adaptació d’aquestes històries de vida en un format de conte infantil. Aquí us presentem una mostra d’alguns d’aquests meravellosos treballs. Esperem que en gaudiu!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>