CAMPUS OLÍMPIA – INSCRIPCIONS INICI 24/04/2021

Campus Olímpia Dr Puigvert (de 5è de primària a 4t d’ESO)

7 d’Aventura us presenta el Campus Olímpia Esport i Natura Dr Puigvert 2021 del 28 de juny al 30 juliol
L’objectiu d’aquest campus és divulgar la pràctica esportiva i el lleure educatiu de qualitat.

Es tracta d’un campus dirigit a infants i joves d’entre 10 i 16 anys, amb una proposta que combina la realització d’activitats esportives, gimcanes, jocs i sortides, fomentant de manera transversal l’educació en el lleure.

És una bona oportunitat per que els i les alumnes de 6è coneguin el centre on l’any vinent realitzaran la secundària i coneguin nous companys i companyes.

Els nostres campus són una excel·lent plataforma per a la iniciació esportiva, que s’organitza segons grups d’edat. Les activitats de lleure es realitzen de forma mixta entre els més grans i els més petits.

El Campus Olímpia  s’ubicarà a l’INS Dr Puigvert, tot i que podran adherir-s’hi infants i joves d’altres centres de primària adscrits o instituts de la zona. Exceptuant l’últim torn, que es realitzarà a les instal·lacions de l’INS Príncep de Viana.

Les inscripcions es faran via Online a partir de dissabte 24 d’abril a través del web de 7 d’Aventura: Aquí podeu veure un tutorial: tutorial

Descarregueu-vos el tríptic

Descarregueu-vos la normativa general del campus

Us hi esperem!

 

1 comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>