Campus Olímpia 2020 (

Campus Olímpia 2020

Arriba la inscripció del Campus Olímpia 2020

Per proximitat temporal cal pensar en el Campus Olímpia 2020, que seguint el calendari marcat per l’Ajuntament de Barcelona obre les seves inscripcions aquest dissabte, 25 d’abril a les 9h (Nosaltres obrirem el web el dilluns27)

Malgrat la situació actual, iniciem el procés d’inscripcions als Casals i Campus Olímpia, en les dates proposades i a dia d’avui mantingudes per l’Ajuntament de Barcelona dins de la campanya “T’ESTIU MOLT”. Aquestes inscripcions són de caràcter provisionals fins que les autoritats competents aclareixin les condicions en les què podrem portar a terme les activitats d’estiu. Fer la inscripció no implica cap pagament per part de les famílies i en canvi, dóna la possibilitat de demanar els ajuts de l’Ajuntament a la vegada que assegura la reserva de plaça.

Si finalment es fan els Casals i els Campus Olímpia es procedirà a la confirmació de la inscripció i el cobrament de l’activitat.

Les inscripcions comencen el dilluns 27 d’abril via telemàtica a la web: www.setdaventura.com . Les famílies trobareu tota la informació a la pàgina web de 7 d’Aventura, també us podeu posar en contacte amb nosaltres al telèfon 626 46 59 68 o en el correu: extraescolars@setdaventura.com
A més a més, trobareu uns videotutorials sobre com sol·licitar l’ajut de l’Ajuntament, i com realitzar la inscripció.

Documentació a presentar:
  • Una fotografia del nen o nena, mida carnet.
  • Una fotocòpia de la targeta sanitària o de la mútua.
  • Una fotocòpia del carnet de vacunacions.
Les samarretes del CAMPUS OLIMPIA 2020 es repartiran al juny.

  

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>