Anna Manso a l’Optativa de Literàpolis

Avui, 26 de febrer de 2020, ens ha visitat Anna Manso, l’autora del llibre “Cor de cactus” i altres formes d’estimar” que els alumnes de 3r d’ESO han llegit a l’optativa Literàpolis.

L’Anna ens ha fet una presentació en què, entre d’altres, ens ha animat a llegir i a escriure, a seguir buscant fins a trobar el “nostre” llibre, a equivocar-nos, a intentar-ho de nou, a fer coses diferents cada dia i a estimar-nos com som. A més, l’Anna ens ha parlat sobre la inspiració a l’hora de construir un text i sobre el fet de ser imaginatius, ens ha recomanat algunes lectures i ha respost totes les nostres preguntes relacionades amb la novel·la i l’ofici d’escriure.

La visita s’ha acabat amb la signatura de llibres i la realització de fotografies i del vídeo per al projecte Literàpolis.

Agraïm a l’Anna l’alegria, les ganes de viure i la simpatia que ens ha transmès. Ha estat un plaer conèixer-la i hem gaudit d’aquesta trobada única. Com ens ha recordat, “la vida es un Carnaval”. Visquem-la.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>