Treball de recerca del batxillerat

l

En aquest espai trobaràs informació sobre el treball de recerca, que podeu consultar online tantes vegades com necessiteu o us els podeu baixar a la vostra màquina, així els podreu consultar sempre malgrat no disposeu d’accés a la xarxa.

  • Per a treballar a 1r de batxillerat: Dossier d’orientació on trobareu algunes activitats que treballareu a les tutories del curs, amb recursos i informacions necessaris per l’elaboració d’un bon treball de recerca.
  • Per a fer el treball de recerca: Dossier informatiu on  trobareu informacions més específiques sobre l’elaboració i l’estructura que ha de tenir el vostre treball de recerca, així com la normativa referent a la seva presentació. Per a la bibliografia aquí podeu mirar com fer la bibliografia.
  • Recomanacions per fer una presentació digital: Si a la vostra exposició oral voleu fer servir una presentació digital, en aquest document trobareu consells generals que us aniran bé per a garantir una bona impressió en el tribunal.

Si seguiu aquestes instruccions i recomanacions, treballeu molt i teniu en compte els consells del vostre tutor del treball recerca us augurem un molt bon treball!

Per tal d’ajudar-vos en la tria del tema del vostre treball us hem preparat algunes opcions en el següent document. Però no penseu que aquests són els únics que podeu triar. Aquests només són una orientació, i si us agrada algun, doncs endavant!

Possibles temes pel treball de recerca

Per tal que pugueu consultar alguns treballs de recerca i us ajudi a orientar-vos encara més, n’hem seleccionat alguns dels que han presentat els vostres companys:

“Els contaminants del trànsit rodat i estudi de la qualitat de l’aire dels autobusos de Barcelona” d’Abril Galiot Barberan (crus 2017-2018)

“La cooperació amb el medi per a salvar-nos mútuament” d’Adrià Blanch (curs 2017-2018)

“Puc guanyar-me la vida amb Instagram?” d’Abel Sánchez Serrano (curs 2017-2018)

“Mindfulness, una innovadora vitamina pedagògica” de Laura Porta (curs 2017-2018)

“AXE Fresh. Marketing y publicidad de un nuevo producto” d’Alba Granados i Paula Sacristán (curs 2015-2016)

“Obrint pas al fàrmacs cap al cervell” de Judit Díaz Solana (curs 2015-2016)

“Bacterias contra desodorantes” d’Alicia López Rey (curs 2015-2016)

“Estudi de la teratogènesi” de Natàlia García López (curs 2010-2011)

“El ser del terror literario” de Elena Samblás (curs 2010-2011)

“Tranquility bay” de Montse Rodríguez Lorenzo (curs 2010-2011)