EL GRUP DE L’ILEC (IMPULS DE LA LECTURA) DE 1r D’ESO VAM VISITAR LA LLIBRERIA NOU RALS 

“El divendres dia 18 de març, els alumnes que formem part de l’ILEC (Impuls de la lectura) vam anar a la llibreria Nou rals amb l’Esther Caro i la Maria Jesús Marroyo. L’excursió va ser d’unes dues hores, vam sortir de l’institut a les 11 h i vam arribar a la 13 h, aproximadament. Allà ens va atendre una noia, que és una de les propietàries de la llibreria. Vam anar a la planta baixa de la llibreria i ens va ensenyar diferents llibres. Uns eren il·lustrats, uns altres eres còmics europeus o xinesos, altres eren novel·les (d’amor, infantil, d’herois…). Quan l’Anna va acabar d’ensenyar-nos i presentar-nos alguns llibres, vam fer una ullada a tots els llibres que hi havia, primer a baix i després vam pujar per continuar fullejant llibres. 

Em va agradar molt aquesta petita excursió, m’ho vaig passar molt bé i em va semblar molt interessant el que va explicar la propietària. També em van agradar molts llibres que vaig veure a les prestatgeries.”

Sofía Cañamero Mancebo (1r ESO C)

“El divendres 18 de març, els alumnes de l’ILEC de 1r d’ESO vam anar a visitar la llibreria Nou Rals. El que vam fer un cop allà, va ser endinsar-nos en el fantàstic món dels llibres. Ja que una noia molt simpàtica, l’Anna, va ressenyar tot tipus de llibres. Una cosa que ens va sobtar a tots és que també ens va ensenyar llibres sense lletra, és a dir, amb il·lustracions o fotografies magnífiques. 

A mi, personalment, em va encantar la sortida i crec que als meus companys també, va fer que encara tinguem més passió per la lectura, ja que més d’un va sortir d’allà amb llibres.”

Ruth Campón (1r ESO C)

“El divendres 18 de març, els de l’ILEC vam anar d’excursió als Nou Rals, una llibreria de Viladecans. 

A les onze del matí, tots els que hi anàvem vam esperar les professores per sortir.

Quan vam arribar, una noia, que es diu Anna, ens va mostrar molts llibres per a totes les edats i de tots els estils. Vam entrar a la sala que hi havia a baix. Després ens vam asseure i va començar a recomanar-nos llibres.

A mi, personalment, em va agradar moltíssim, perquè els llibres els va explicar molt bé i eren llibres molt interessants per a la nostra edat i amb dibuixos, que és el que més m’agrada. Aviat aniré i em compraré el d’Òmnia de Laura Gellego, que és un dels meus preferits de l’exposició.”

Noa Zanabria F. (1r ESO C)

“L’altre dia amb l’ILEC (Impuls de la lectura) vam sortir de visita als Nous Rals (una llibreria de Viladecans). Allà ens van recomanar llibres per a la nostra edat, llibres que no eren usuals, o que no destacaven molt, però que eren molt interessants. Després de recomanar-nos uns quants llibres, ens van deixar tocar-los i mirar algun altre o si teníem algun dubte d’algun llibre preguntar-l’hi. 

Més d’una persona aquella mateixa tarda va tornar a la llibreria a comprar un d’aquells llibres. “

Sonia Hernández Olego (1ºESO A)

“Aquesta sortida als Nous Rals  m’ha agradat molt. Després de fer l’excursió, vam anar el meu germà, una amiga meva i jo una altra vegada per comprar llibres, entre ells Omnia de Laura Gallego, un dels llibres que ens van recomanar. Fa una setmana que em vaig llegir aquest llibre i la veritat és que m’ha agradat molt.”

Lara Pérez Larrosa (1r ESO A)

“Quan vaig anar a la sortida a la llibreria Nou Rals, ens van recomanar molts tipus de llibres per a la nostra edat. Com, per exemple, els còmics Manga, que són els comics japonesos; els llibres visuals, que són llibres que no tenen lletra, només tenen dibuixos, etc.

A l’hora de recomanar els llibres, em va cridar l’atenció un que es titula Òmnia, perquè per la portada, semblava divertit, i també ens van llegir un petit fragment del llibre, i semblava bastant divertit.”

Neus García (1r ESO D)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>