ATURADA A LES 12 HORES DEL DIA 1 D’OCTUBRE

Davant dels fets ocorreguts durant la jornada del dia 1 d’octubre, la comunitat educativa del nostre centre es va sumar dilluns a l’aturada de les 12 del migdia promoguda per les entitats que formen part de la Taula per la Democràcia. D’aquesta manera hem volgut expressar el nostre rebuig per la violència exercida per les forces de seguretat del l’estat i la defensa d’un marc democràtic que defensi el diàleg com a via d’entesa.

 

COMUNICAT ATURADA A LES 12 HORES DEL DIA 2 D’OCTUBRE

 

La comunitat educativa de l’institut Salvador Dalí davant els fets ocorreguts ahir ens hem volgut sumar a l’aturada a les 12 hores propulsada per totes les entitats integrants de la Taula per la Democràcia.

Per aquest motiu condemnem enèrgicament la violència exercida per part de les forces de seguretat de l’estat per intentar impedir el referèndum de l’1 d’octubre.

També les actuacions policials per desallotjar violentament els milers de persones que es van aplegar en els col·legis de Catalunya i per requisar el material per a la votació que són absolutament inadmissibles i són una violació de drets civils i polítics i de la convivència de la societat catalana. A hores d’ara ja portem més de 800 persones ferides.

Expressem la solidaritat i l’afecte a totes les persones ferides i desitgem que es recuperin ben aviat, alhora que considerem que aquest fets mereixen una resposta contundent.

Constatem la vulneració dels drets fonamentals i les llibertats democràtiques que s’estan produint per part del Govern i els organismes de l’Estat.

Per tot això, fem una crida al conjunt de la ciutadania de Catalunya, en la seva pluralitat i diversitat, a la defensa d’un marc democràtic que tingui per principi el diàleg i no la força, la política i no l’autoritarisme, el respecte i no la intolerància. La unitat és la millor defensa de la democràcia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>