Informació Portes obertes Batx. Artístic

Redacció ___ [ 1r Batx. Artístic ]

Aquest dilluns 2 de maig, el centre ha obert les portes per mostrar instal·lacions i planificacions pel proper curs, sense descuidar el que s’ha fet aquest primer any de batxillerat artístic.

Portes obertes 2016 (2) Portes obertes 2016 (1)

L’acte s’ha dividit en dues parts, una al Centre Cultural Albareda on a més de contemplar l’exposició de treballs artístics, s’han mostrat diverses presentacions explicatives dels propers objectius i activitats realitzades aquest curs. I l’altre part ha sigut un recorregut per les instal·lacions del centre.

Portes obertes 2016 (3) Portes obertes 2016 (4) Portes obertes 2016 (5)

Portes obertes 2016 (7) Portes obertes 2016

A continuació hi ha diversos enllaços comentats a la reunió, el primer és la presentació del Drive amb instruccions, el segon mostra moltes activitats fora de l’aula fetes durant el que portem de curs.

captura PWP (clicar sobre la imatge)

captura PREZI (clicar sobre la imatge)

També s’ha mostrat un vídeo fet per l’alumnat, a mode de resum amb moltes activitats.

Abans d’acabar, us aconsellem que mireu la pàgina web del centre on hi ha moltes notícies.

captura WEB

Com també el blog “Apadrina el MACBA” que hem anat omplint per mostrar la continuació de les tasques.

captura BLOG

I si encara estem a temps, us volem recomanar visitar l’exposició de treballs artístics al Centre Cultural Albareda. Però com que s’acaba el dia 3 de maig, aviat penjarem una notícia detallada de totes les obres i autories.

E01_Retrats d'aquí  FLYER03

Moltes gràcies a totes les persones que s’han interessat per conèixer de primera mà el nostre centre i projecte, que aquest setembre farà un any vam començar l’artístic.

Si no s’ha pogut venir i es vol visitar les instal·lacions, envieu un correu electrònic o truqueu al centre per concertar visita.

a8052839@xtec.cat   –  93 4424048

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>