icono-informaci_n Les classes començaran el proper dilluns 12 de setembre.

Per saber l’horari icono-ahorra-tiempo i els llibresinfo-practicaclica en les icones.   Bon estiu !

L’Aula d’Acollida en imatges

Alumnat  ______ [ Aula d’Acollida ]
Aquí trobem un recull de fotografies del curs 2015-16 de l’aula d’acollida. En aquestes es veuen alguns dels moments més entranyables que hem viscut al llarg del curs, com són; les nostres sortides, algunes de les nostres celebracions inclús les… Llegeix més»

Fototropisme i Geotropisme

Alumnat _______________ [ 2n ESO ]
L’alumnat de 2n D hem fet una pràctica al laboratori que ha consistit en posar a germinar unes llavors de blat, panís, flors…etc. Per fer-­ho hem agafat: cotó, pots de plàstic i aigua.
L’objectiu és fer créixer la planta per observar com… Llegeix més»

Presentació del projecte Apadrina el Macba

Redacció ____________________________________ [ 1r Batx. Artístic ]
Aquest dimecres tots els centres que hem participat en l’apadrina d’aquest any,ens hem reunit a l’institut Miquel Tarradell per presentar els respectius projectes. Nosaltres hem mostrat aquest blog i la confecció de la gimcana.
L’acte s’ha dividit… Llegeix més»

Exposició de treballs artístics “Retrats d’aquí” – Del 8 d’abril, al 3 de maig del 2016

Redacció ___________________________ [ ESO i Batxillerat Artístic ]
Per segon any, el Centre Cultural Albareda -que està al costat de l’institut- organitza l’exposició de treballs realitzats aquest curs, per tal de visibilitzar i fomentar la vessant artística i cultural del centre a la ciutat.
Sota el títol “RETRATS… Llegeix més»

Sessió matinal de cine, amb la millor pel·lícula europea dels Goya 2016

Redacció _________________________________________ [ 3r. d’ESO ]
L’alumnat de 3r d’ESO grup C, va gaudir d´una sessió matinal de cinema al barri de Gràcia, com a premi per haver quedat segons al concurs de coreografies de Carnestoltes, celebrat al pati de l’institut el passat 5 de febrer. La… Llegeix més»

Mostrant el centre a escoles de Primària

Jesús Martín _____________________________________ [ Equip directiu ]
Al llarg d’aquest 2n trimestre ens ha visitat l’alumnat de les escoles adscrites: Carles I, Collasso i Gil, Drassanes i Tres pins.
En aquestes jornades han conegut les nostres instal·lacions, els laboratoris, taller tecnologia, plàstica, pati han compartit un esmorzar amb nosaltres,… Llegeix més»

Entendre l’Art amb l’acció

Redacció _____________________________________ [ 1r Batx. Artístic ]
Entendre l’Art a partir de l’acció, ha estat l’objectiu primordial de la visita guiada feta a l’alumnat del batxillerat artístic aquest divendres al MACBA. I és que cal agraïr al museu que ofertin aquest tipus de visites, no tant sols d’explicació unidireccional cap… Llegeix més»

La cara científica del iogurt

Redacció __________________________ [ 1r Batx. Científic i Tecnològic ]
El passat 19 de gener l’alumnat de 1r de batxillerat científic i tecnològic van visitar les instal.lacions de la UPC a Castelldefels. En aquest campus s´estudien graus relacionats amb les telecomunicacions, l´aeronautica i l´agricultura i ramaderia. Dos alumnes de la… Llegeix més»

Benvinguda del director

Damià Montes i Martínez ______________________ [ Direcció ]
Us donem la benvinguda al nostre portal web. Aquest espai virtual és un reflex del nostre centre, un institut acollidor i creatiu, amb un treball diari per ajudar als alumnes a ser persones compromeses i participatives.
Hi trobareu les activitats que les persones… Llegeix més»

En Giovanni guanya el concurs de fotografia del Calendari Raval 2016

Redacció ___________________________________ [ 1r Batx. Artístic ]
La imatge d’en Giovanni Vargas, alumne del centre, s’ha seleccionat per il·lustrar el mes de setembre del Calendari Celebracions Raval 2016 de la Fundació Tot Raval. I és que la classe de 1r de batxillerat artístic -dins la matèria de Cultura Audiovisual- va sortir… Llegeix més»

Coneixent i treballant amb l’alumnat de l’institut Moisès Broggi

Redacció _______________________________ [ 1r Batx. Artístic ]
El mateix dia que havíem d’anar a la Sagrada Família, vam aprofitar abans per passar-nos per l’institut de batxillerat artístic Moisès Broggi, on vam conèixer l’alumnat de 2n de batxillerat i per grups vam realitzar unes composicions sobre 3 paraules escollides… Llegeix més»

Rubén Grilo a l’Espai 13 – Projecte MMS (I)

Redacció ______________________________________ [ 1r Batx. Artístic ]
Parlar in-situ a l’espai 13 sempre és sorprenent perquè la ment defuig de les seves parets. Tota una experiència viscuda i narrada per l’alumnat de l’artístic. En aquesta ocasió Quan les línies son temps ens ofereix l’obra de Rubén… Llegeix més»

Pràctiques de llengua de signes

Redacció _____________ [ Cicle interpretació de llengua de signes ]
A la imatge podem veure-hi alumnat del Cicle (GSLS) Grau Superior de Llengua de Signes, mentre practiquen davant dels seus companys i companyes amb la supervisió del professorat.

Per altra banda, veiem l’assignatura d’ SSI, un sistema lingüístic… Llegeix més»

Informa’t i salta al CIAJ Raval

Redacció ______________________________________ [ 1r Batx. Artístic ]
Aquest divendres, al sortir de la Filmoteca, l’alumnat del batxillerat artístic, va aprofitar per conèixer el Centre d’Informació i Atenció Juvenil del Raval, allí, la Joana va explicar tota l’ajuda que es pot prestar referent a multitud de temes, des de viatges,… Llegeix més»

Dibuix d’una galera al Museu Marítim

Redacció ______________________________________ [ 1r Batx. Artístic ]
Després d’haver assistit al musical Mar i Cel, i haver fet un article sobre l’obra, ens hem acostat al Museu Marítim per descobrir les galeres d’aquella època, comparar-les amb la nau de l’escenari del teatre Victòria, i comprovar l’evolució de les respectives… Llegeix més»

Experimentant al CaixaFòrum i visitant l’institut XXV olimpíada.

Neus Álvarez __________________________________ [ 1r Batx. Artístic ]
El divendres 16 d’octubre l’alumnat del batxillerat artístic vam anar al CaixaFòrum, per ser “conillets d’índies” d’una nova activitat educativa que prepara l’entitat.
Al llarg de del matí, vam practicar diferents exercicis sobre la comunicació, entre els quals… Llegeix més»

Disseny del logotip per una bossa del Raval

Redacció _____________________________________ [ 1r Batx. Artístic ]
L’equip de creatius que tenim al batxillerat artístic va participar en l’elaboració del disseny pel concurs que tot seguit s’esmenta:
Les bosses de roba #RavalKm0 s’han cosit i estampat al Raval i es distribuiran durant la campanya de Nadal als més de… Llegeix més»

Visitant Barcelona TV i el Museu del Disseny

Verónica Bezares + Sofia García_________________ [ 1r Batx. Artístic ]
El pasado 7 de octubre, los alumnos de primero de Batxillerato Artístico del Instituto Consell de Cent, viniéron a visitar nuestras instalaciones de BTV. Mi compañera Montse les enseñó los diferentes platós, redacción, realización y otros espacios de la tele.… Llegeix més»

Infografia creativa, tot aprofitant l’anàlisi de portades electorals.

Viky Tortato __________________________________ [ 1r Batx. Artístic ]
Teenagers habitats Graphic -english version-
We all know times passes and things change. To realize this, we don’t have to go ages back in time but just look how much technology influenced us in this past 5 years. I came to… Llegeix més»