Benvinguda del director

Damià Montes i Martínez ___ [ Direcció ]

Us donem la benvinguda al nostre portal web. Aquest espai virtual és un reflex del nostre centre, un institut acollidor i creatiu, amb un treball diari per ajudar als alumnes a ser persones compromeses i participatives.

Hi trobareu les activitats que les persones que formem part de la comunitat educativa duem a terme al llarg del curs acadèmic, també hi trobareu totes aquelles informacions que poden ser d’utilitat a l’alumnat i a les seves famílies.

Volem que aquest espai sigui una finestra oberta a l’exterior, volem que sigui un instrument de participació de tota la comunitat educativa. Per això us animem a prendre-hi part a través dels correus electrònics que hi teniu a la vostra disposició. Només així, amb la contribució de tots, avançarem plegats en aquest objectiu comú que és la formació dels nostres alumnes.

Damià

Damià Montes i Martínez

Director

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>