Proves oficials EOI

Com cada any, el Departament d’Ensenyament organitza les proves lliures per a obtenir el certificat d’anglès en els nivells B1, B2 i C1 del MECR (Marc Europeu Comú de Referència).

Des de l’Àrea d’Anglès s’ha informat als nostres alumnes de 4rt ESO i 1r i 2n de Batxillerat de la realització d’aquestes proves, animant-los a presentar-s’hi per tal que puguin obtenir el certificat més adequat al seu nivell en cada cas. L’obtenció d’aquests certificats, a banda de constituir una font de motivació en l’aprenentatge de l’anglès, és una qualificació molt important a nivell professional i acadèmic i, en alguns casos, un requisit imprescindible.

Podeu trobar tota la informació rellevant pel que fa al calendari en el següent vincle. El termini d’inscripció a les proves lliures va del 21 al 25 de novembre.

Per a qualsevol dubte, no dubteu a adreçar-vos, personalment o a través dels vostres fills o filles, a la coordinadora de l’Àrea d’Anglès, Núria Augé.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>