AMPA

AMPA de l’Ins. Castellbisbal

Dades de contacte

Adreça de correu electrònic ampainstitutcastellbisbal@gmail.com
Contacte bústia al costat de consergeria
Atenció al centre primer dimecres de cada mes de 18.00 a 19.00 h

 

A partir d’aquest curs la quota de l’AMPA i la quota de reutilització de llibres es farà a través d’una empresa que es diu Campus SL i ens facilita un portal web.

Adjuntem un arxiu pdf amb totes les instruccions per a fer la comanda i el pagament.

NOTA: en el cas que no puguin tramitar la comanda per internet, poden posar-se en contacte amb l’empresa Campus, per ajudar-los, al telèfon 93.490.38.87 o correu electrònic: contacto@llibreriacampus.com (de 9.00 h a 14.00 h i de 16.00 h a 19.30 h) de dilluns a divendres.

Per famílies que tinguin dificultat o no disposin d’internet, mares de l’AMPA estaran al local de l’AMPA de l’institut, el dimarts dia 9 de juliol, de 17.00 h a 19.00 h. Cal portar targeta de crèdit o dades bancàries per agilitzar la compra.

Cal recordar que la data límit per reserva i pagament de llibres és el dia 26 de juliol. A partir d’aquesta data, qui no ho hagi fet es queda sense llibres del programa de reutilització, ja que el portal web queda tancat.

Donat que tot es farà a través d’aquesta empresa, l’AMPA ja no disposa de llibres en estoc.

També volem recordar a les famílies que la data d’entrega de llibres al setembre és el dimecres dia 4 de setembre. Horari de 10.00 h a 13.00 h i de 15.00 h a 19.00 h

MOLT IMPORTANT: Per recollir els llibres cal portar el justificant de pagament en cas que ho reculli una altra persona.