La nostra experiència fent el curtmetratge “Crisàlide”

Us explicarem l’experiència que hem viscut, com s’ha fet i què volem donar a entendre amb el nostre curt.

El tema del curt, ens va costar escollir-lo. Al principi, quan ja teníem el tema anàvem una mica perduts, ja que és un tema que costa tractar i interpretar. Vam estar gairebé tres mesos expressant experiències i sentiments relacionats amb el tema. A partir d’aquí vam posar en comú idees, i vam començar a planificar el curt. Després vam treballar el guió fent grups, on cada grup tractava un flaixbac, i vam acabar fent el guió sencer. I per finalitzar el projecte vam gravar-lo.

Amb aquest curt hem volgut transmetre el dolor que sents quan perds una persona important. És un tema amb qual no tothom es sent còmode de parlar, i és poc tractat. Fins que no et succeeix un tret d’aquest tipus no saps com actuar. I amb aquest curt volem que la gent entengui que aquest tema és important de parlar, de reflexionar i de compartir.

El rodatge ha generat una unió entre tots els membres del grup i ens ha ajudat a agafar confiança els uns amb els altres. Aquest viatge, tots plegats, ens ha ajudat a afrontar situacions viscudes, i ens ha ajudat a obrir-nos més.  I per això insistim que és bo parlar d’aquest tema, ja que t’ajuda a viure d’un altra manera.

Martí Pastallé i Kàlkidan Mimó

CRISÀLIDE from Associació Méliès on Vimeo.

2 comentaris

  1. Daniel

    El vostre curt m’ha semblat senzillament deliciós i emocionant.
    Un cop vaig llegir que les persones es diferencien entre les que han viscut una pèrdua i les que no.
    Malhauradament tots passem un dia a ser del primer grup i això ens permet entendre i empatitzar amb aquells que pateixen.
    A mida que ens fem grans aquesta és una vivència, una lliçó que ens tocarà d’aprendre i per a la que mai estem preparats.
    El vostre curt obre el camí a la reflexió i a la comprensió del fet.
    Molt bona feina.
    Felicitats!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>