Benvinguts al curs 2018/19

L’inici de curs, el 12 de setembre d’enguany, és un dia especial. Estrenem casa! Bé, no tots, només els alumnes d’ESO, que a les 9 del matí traspassen la porta del nou edifici, a la Rambla Bernat Guillem de Samassó, 2. Esperem que aviat es completi el centre, amb les ales d’infantil i primària que han quedat per més endavant.

El nou edifici, el dia 12 de setembre de 2018, a quarts de nou del matí, espera els estudiants d’ESO.

Dissabte passat, el 8 de setembre, en el marc de la festa major, el centre ja va oferir una jornada de portes obertes per a que tots els santjoanins poguessin conèixer de primera mà les noves instal·lacions.

Els alumnes han estat convidats a deixar les seves primeres impressions en un plafó de l’entrada. Molts deien que de dins semblava un hospital, tan blanc! Confiem en que aviat se’l facin seu i que el dia que en marxin sigui amb la recança d’abandonar un lloc on no només hagin adquirit coneixements sinó també on hagin viscut moments feliços i inoblidables que els puguin acompanyar durant la resta de la seva vida.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>