LLIURAMENT DIPLOMES DELF

El passat dijous 23 de gener es van lliurar els diplomes DELF scolaire 2019 per part de l’Institut Francès de Barcelona a l’auditori Felip Pedrell de Tortosa. L’Institut Francès de Barcelona, juntament amb el Departament d’Ensenyament, des de ja fa uns quant anys fomenta el coneixement de la llengua francesa apropant al territori, la possibilitat de realitzar les proves per obtenir els diferents títols i no haver de desplaçar-se a Barcelona.

En la convocatòria de l’any passat un grup d’alumnat del nostre centre, amb el suport de la professora Cinta Blanch, vam preparar aquestes proves. Aquest esforç es va veure recompensat amb l’obtenció del títol del nivell A2 i B1 corresponent. L’alumna que va obtenir el títol A2 va ser Carla Martínez Morales. Els alumnes que van obtenir el títol B1 van ser Paula Bayarri Obiol i Ousama el Hammar Abdelouahab.

Des d’aquestes línies, l’institut Els Alfacs vol felicitar l’alumnat que va obtenir el títol i encoratjar-los a continuar millorant el seu nivell de francès.  També cal animar  d’altres alumnes a preparar aquestes proves i obtenir l’acreditació del coneixement de llengües, en aquest cas del francès, que en un futur els poden obrir oportunitats professionals.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>