CFGM i CFGS D’AQÜICULTURA

CFGM GESTIÓ ADMINISTRATIVA

CFGS EDUCACIÓ I CONTROL AMBIENTAL

CFGM MANTENIMENT D’EMBARCACIONS D’ESBARJO

WEB FPdual

INSTRUCCIONS DESCARREGAR OFFICE INSTITUT

L’ajuntament de Sant Carles de la Ràpita col·labora amb l’institut.

La comunitat educativa de l’institut Els Alfacs mostrem l’agraïment a l’ajuntament de Sant Carles de la Ràpita per haver-nos donat suport econòmic en la realització del treball de síntesis de 2n d’ESO i per pagar el bus d’anada i tornada a Barcelona en el viatge de 1r de BAT al llarg d’aquest curs 2018-19..

______________________________________________________

Dia de l’aqüicultura 2019

Amb motiu del dia de l’Aqüicultura a l’Escola d’aqüicultura s’han realitzat diverses activitats per celebrar-lo.
Divendres 30 de novembre l’Escola va organitzar una Màster-Class sobre el cultiu d’espirulina, impartida per Joan Solé de l’empresa Espirulina.bio També vam poder gaudir de les xerrades organitzades per l’IRTA.
Dilluns… Llegeix més»

Aprenentatge vivencial a Aiguanatura Els Ports


Verònica López
La setmana passada, els alumnes del CFGS d’Aqüicultura van visitar les instal·lacions d’Aiguanatura els Ports, una piscifactoria de producció tradicional de truita europea (Salmo trutta) i truita irisada (Oncorhynchus mykiss). Enmig d’un paratge privilegiat, la vall del Toscar, els alumnes van participar de… Llegeix més»

El gran recapte 2019

Aquest darrer cap de setmana del 22 i 23 de novembre, alguns alumnes de 4t d’ESO han participat en la campanya de recollida d’aliments que organitza el Banc d’Aliments i que es va dur a terme simultàniament a tot el país. És el tercer… Llegeix més»

Esmorzar sense residus 2019


Divendres 22 de novembre l’institut ha participat en la Setmana europea de la prevenció de residus amb l’activitat “esmorzar sense residus”.Els alumnes de 4t d’ESO del projecte natura han organitzat amb la comissió escola verda una activitat per incentivar l’ús d’embolcalls reutilitzables per portar… Llegeix més»