LLIBRES EN LÍNIA

Resultat d'imatges per a "imatges ebook"

Des de la biblioteca de l’institut us volem recomanar aquests portals on podem llegir en línia o descarregar gratuïtament centenars de llibres de gèneres diversos.

Bona lectura! 

LElibros  Novel·la juvenil i d’adults de tots els gèneres. Llegir en línia o descàrrega en format epub, mobi, pdf.

Los mejores 201 libros para descargar gratis. Formarse. Clàssics de literatura universal en castellà. Descàrrega de llibre en pdf.

Còmic a Cornellà. Còmics en català i castellà per llegir en línia.

Tasques telemàtiques

Benvolgudes famílies,
El dia del tancament del centre decretat pel Departament d’Educació el Conseller va donar instruccions clares que no es podria fer treball telemàtic. Finalment avui dia 17 de març hem rebut l’autorització per començar a fer tasques amb l’alumnat.
Des de l’equip directiu, hem dissenyat… Llegeix més»

Tancament del centre

Benvolgudes famílies,

El Departament d’Educació, seguint instruccions del Departament de Salut i com a mesura excepcional per contenir el coronavirus, ha pres la decisió de tancar a partir del dia 13 de març i fins al proper dia 27 març, ambdós inclosos, tots els centres educatius del país i, per tant, han quedat suspeses les classes en horari lectiu i les activitats extraescolars.

Avui el Conseller d’Educació, que és el cap administratiu de tot el professorat, ha decretat la suspensió de tota activitat lectiva, inclosa la de suport telemàtic.

Seguirem prestant atenció a les instruccions del Departament de Salut i a l’evolució de la situació.

Us recomanem que tingueu oberts canals de comunicació fluids amb el personal del centre educatiu, però és recomanable evitar aquells de tipus presencial.

També us recordem que cal que seguiu les indicacions, recomanacions i protocols que estableix el Departament de Salut pel que fa a la prevenció del virus i que podeu consultar a http://canalsalut.gencat.cat/coronavirus

El Departament d’Educació farà arribar a la direcció del centre les indicacions pertinents en relació als dubtes que puguin sorgir.

Us agraïm la vostra comprensió i col·laboració.

Paco Brunet Vernet

Director

Institut Els Alfacs

Concursos de Sant Jordi 2020

L’Institut Els Alfacs convoca per a aquest curs 19-20 els seus concursos habituals amb motiu de la Diada de Sant Jordi. Aquesta convocatòria que s’ha ultimat en les últimes setmanes estava previst anunciar-la presencialment a l’alumnat avui dia 13 de març. L’anul·lació d’activitats presencials decretada… Llegeix més»

Visita a l’EDAR de la Ràpita

El passat 10 de març, l’alumnat de 2n ESO B va visitar l’Estació Depuradora d’Aigües Residuals de la Ràpita per comprovar de primera mà l’aplicació dels coneixements apresos durant el curs sobre processos de separació de mescles. La visita va ser guiada per la tècnica… Llegeix més»

CONCURS “PORTA LA PAU”

Mamen Garcia
El departament de Socials torna a organitzar el concurs “Porta la pau”. Participa tot l’alumnat de 1r a 4t d’ESO, des de les matèries de Cultura i Valors Ètics i des de Religió.
La porta guanyadora de 1r d’ESO (Religió) és “L’arbre de les mans”.
La… Llegeix més»