# I participate from home

Departament de llengües estrangeres

El passat 5 de maig, l’alumnat d’ESO del nostre institut van participar en una nova edició del concurs d’anglès The Big Challenge, però aquesta vegada ho van fer des de casa, com la resta de participants europeus. L’AFA (associació de famílies d’alumnes) ha subvencionat al 100% la quota de participació al concurs per aquells alumnes que en el seu dia es van voler inscriure.

Igual que en totes les edicions anteriors, aquest concurs suposa un repte per a l’alumnat, motivant-lo positivament en l’aprenentatge de l’anglès, a la vegada que és una experiència d’aprenentatge molt enriquidora.

En els propers dies, se sabran les puntuacions obtingudes pels alumnes i es farà l’enviament i entrega dels premis corresponents, segons els resultats obtinguts. També a cada alumne participant se li farà arribar un diploma de participació en format electrònic.

Enhorabona a tot l’alumnat que ha participat en aquesta edició tan excepcional del Big Challenge! 

PORTES OBERTES VIRTUALS 2020

L’estat d’alarma sanitària ha provocat el tancament dels centres educatius i la cancel·lació de moltes activitats, entre elles les jornades de portes obertes. A continuació trobareu alguns vídeos i díptics informatius que us permetran conèixer una mica millor l’oferta educativa i les característiques del… Llegeix més»

SANT JORDI 2020 (recitals Ràdio Ràpita)

Els alumnes de 4t C i 4t B van recitar poemes al programa de “Col·laboracions Sant Jordi” de  Ràdio Ràpita (activitat conjunta de llengua castellana liderada per Elisa Julve i llengua catalana liderada per Carme Cruelles).

Els alumnes de literatura de 2n de batxillerat també es van animar a fer un recital per a la ràdio.

 

SANT JORDI VIRTUAL

Els alumnes de 4t ESO B, 4t ESO C i 2n de batxillerat han realitzat diverses lectures dels poetes principals de la literatura catalana i castellana tot commemorant el Dia del Llibre 2020.

Esperem que gaudiu amb les lectures dels poemes triats.