ESCOLA D’AQÜICULTURA

CF GESTIÓ ADMINISTRATIVA

CFGS EDUCACIÓ I CONTROL AMBIENTAL

 

L’Ajuntament de Sant Carles de la Ràpita ha subvencionat la realització d’activitats aquest 2018

La comunitat educativa de l’Institut Els Alfacs mostrem l’agraïment a l’ajuntament de Sant Carles de la Ràpita per haver-nos donat suport econòmic en la realització d’activitats culturals i curriculars que ajuden a potenciar hàbits i valors entre el nostre alumnat.

___________________________________________________________________________________

OBERT EL PROCÉS DE LICITACIÓ DEL SERVEI DE NETEJA I CAFETERIA DE L’INSTITUT (perfil del contractant del centre)

PREVENIR ÉS MILLOR QUE CURAR (XARRADA ALS GRUPS DE 1r D’ESO DELS MOSSOS D’ESQUADRA)

Consulteu aquesta pàgina de la Generalitat davant qualsevol dubte.
 
“Ciberbullying” o ciberassetjament: prevenir-lo és difícil però no impossible. Des dels centres educatius hi ha programes que intenten fomentar la “ciberconvivència” positiva i lluitar contra la violència digital, però si n’ets, una víctima, tens recursos al teu… Llegeix més»

FEM RECERCA A LA URV

José Vicente Gaspar
Cliqueu aquí per veure totes les fotos.
El dia 5 de desembre els alumnes de 1r i 2n del batxillerat cientifico-tecnològic van realitzar diferents tallers dintre del programa “Fem Recerca!” de la URV adreçat a estudiants de secundària.
L’alumnat de Química va realitzar la… Llegeix més»

MARATÓ DE SANG

Els alumnes de 1r de batxillerat que són membres del Club de lectura de poesia de la biblioteca Sebastià Juan Arbó de la Ràpita i els alumnes de la matèria de modalitat de Literatura Catalana de 2n de batxillerat van col·laborar en l’acte de la… Llegeix més»

GRAN RECAPTE 2018

Joana Toro
Aquest passat cap de setmana, alumnes 4t d’ESO del nostre institut han participat a la campanya solidària del Gran Recapte 2018. L’activitat està inscrita dins del programa de Servei Comunitari i adscrita a les matèries de Religió i de Cultura i Valors Ètics.  En… Llegeix més»

TALLER SHARE PER A 1r DE BATXILLERAT

Dimecres 21 de novembre i divendres 23 de novembre, l’alumnat de 1r de Batxillerat va assistir a les xarrades del taller Share organitzades per l’Oficina de Relacions amb la Comunitat d’Amposta (Mossos d’Esquadra). Es tracta d’un taller on s’incideix en la protecció civil del dret… Llegeix més»

Reutilitzem els tetrabricks


Dilluns 19 i dijous 22 de novembre els alumnes del CFGS d’Educació i Control Ambiental del centre van realitzar uns tallers dins de la setmana europea de prevenció de residus consistents en reutilitzar els tetrabricks en forma de moneders. Els alumnes participants van ser… Llegeix més»

Embolcalls sense residus

Dijous 22 i divendres 23 de novembre els alumnes de 4t d’ESO del projecte natura van organitzar amb la comissió escola verda una activitat per incentivar l’ús d’embolcalls reutilitzables per portar l’esmorzar. Així uns 70 alumnes van gaudir d’un suc ecològic o un café/tallat… Llegeix més»

Visita al Port de Castelló

 
Raül Vidal Garcia
Els alumnes de Gestió Administrativa (AG10), 1r i 2n de Batxillerat Econòmic i Social, així com els alumnes que cursen la matèria optativa d’Economia de 4t d’ESO, van assistir el passat dimecres 21 de novembre de 2018 a una visita empresarial a les… Llegeix més»