Dos premis Federico Mayor Zaragoza per a  Educació i Control Ambiental

Anna Añó Luna

L’alumnat de primer del cicle formatiu Educació i Control Ambiental ha participat enguany en el  concurs de creació de vídeos “Salvem el planeta! Actua ara, demà pot ser massa tard!” que convoca l’associació Amics de la Unesco Tortosa.

La classe s’ha dividit en dos equips que han realitzat un  vídeo cadascun sensibilitzant sobre problemes mediambientals que amenacen el nostre planeta: “Vestim aigua” ho fa sobre els impactes de la fabricació de la roba que portem i “Noticiari d’emergència climàtica” sobre el tipus d’aliments que consumim. Ambdós proposen petits canvis en la nostra vida que podrien minimitzar aquests problemes  i transformar la nostra societat cap a un model més sostenible, d’acord amb els Objectius per al Desenvolupament Sostenible que promou la ONU per al 2030.

Els dos  vídeos han resultat premiats en aquesta 13ena edició del  premi Federico Mayor Zaragoza en la categoria Batxillerat i Cicles Formatius. Teniu ganes de veure’ls? Només cal que cliqueu als enllaços.

“Vestim aigua” 1r premi FMZ  https://youtu.be/WOusgJOZ7Hc

“Noticiari d’emergència climàtica”  3r FMZ  https://youtu.be/IXAzhVTkd9s

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>