REINVENTAR-SE EN ÈPOCA DE VAQUES-FLAQUES

 

Raül Vidal Garcia

Dijous 8 de novembre a les 9:00 del matí, els grups de gestió administrativa, economia de batxillerat i educació i control ambiental van assistir a una xarrada sobre emprenedoria, presa de decisions empresarials, estratègies de negoci i models de direcció, realitzada per Joel Garcia. Aquest emprenedor i guia de muntanya titulat, també és el propietari de la Casa Refugi “El Boixar”, un negoci de turisme rural on s’ofereixen tot un paquet de serveis relacionats amb la muntanya i el medi natural, com ara, rutes de senderisme, BTT, trail running, orientació en espais oberts, etc.

En la xerrada, Joel va parlar en primera persona sobre les opcions que et dona la vida quan deixes una feina a causa de la crisi, i neix la possibilitat de reinventar-se a si mateix, buscant oportunitats de negoci o nínxols estratègics empresarials amb la finalitat de crear la teva pròpia empresa i passar a dependre d’un mateix mitjançant la autoocupació.

Joel ens va parlar del seu pla de viabilitat i com va acabar materialitzant el seu projecte objectiu focalitzat en el seu producte estrella: “ la ruta dels 7 pobles”, una ruta que neix amb la intenció de donar a conèixer la Tinença de Benifassà i els seus voltants. Aquesta antiga comarca regida primer per Beni Hassan i després propietat del Monestir de Santa Maria de Benifassà reuneix en una extensa àrea geogràfica el millor de la fauna i flora de la Comunitat Valenciana.

La jornada va estar molt entretinguda i va generar molta expectació i motivació per part del públic assistent.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>