Premis Recerca Jove 2017

Dissabte 22 de desembre es van lliurar el premis Recerca Jove 2017 per fomentar l’esperit científic del jovent convocats pel Departament d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya juntament amb l’Agència de Gestió d’Ajuts Universitaris i de Recerca (AGAUR) i la Secretaria d’Universitats i Recerca. L’acte es va celebrar a la Sala Oriol Martorell de l’Auditori de Barcelona i va estar presidit pel Molt Honorable president de la Generalitat de Catalunya Quim Torra.

En aquesta edició es va premiar un treball de recerca de batxillerat realitzat el curs 2017 per una alumna del nostre institut. La guardonada ha estat Míriam Vila Rius amb el treball de recerca que porta per títol “La doble cara dels cartells electorals a Espanya 1977-2016”, que va ser tutoritzat per la professora Joana Toro.

La feina ben feta en l’elaboració d’aquest treball ha tingut un gran reconeixement. Enhorabona a la Míriam pel premi aconseguit.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>