NO CONTAMINEM, RECICLEM! PROJECTE 1R D’ESO

Aquest curs els alumnes de 1r d’ESO s’han iniciat en el treball per projectes. Durant dues hores setmanals han dut a terme tasques d’aprenentatge basades en noves metodologies. Han treballat conjuntament i d’una manera transversal l’estudi i recerca d’una temàtica escollida per ells. En aquest cas el tema que més els ha encuriosit ha estat: “LA CONTAMINACIÓ AL PLANETA”

Els dos primers trimestres al centre han treballat molt i ha estat una llàstima que no hagin pogut realitzar les activitats programades per al 3r trimestre, ja que potser eren les més engrescadores i les més visuals. D’una banda,  no pogut col·laborar amb el projecte “Microplastic watchers”, el qual consistia en la recollida i anàlisi de mostres dels microplàstics de les nostres platges. Un treball encomanat per l’ICM (Institut de Ciències del Mar, de Barcelona) i per altra banda, no han pogut preparar l’exposició final de projecte, la qual havia de mostrar una sèrie d’escultures creades en equip i, sobretot, amb l’ús de materials reciclats.

Tot i les circumstàncies que hem viscut, els nostres alumnes han volgut concloure el projecte amb el disseny i creació, a petita escala, de les seves escultures, fetes totes amb materials reciclables. A continuació us deixem una mostra.

Finalment, els professors que hem gestionat aquest projecte volem manifestar que ha estat un treball enriquidor on  els alumnes han assolit moltes competències bàsiques de diferents àmbits: àmbit lingüístic, àmbit personal i social, àmbit artístic, àmbit digital…

Per acabar,  volem donar les gràcies a tots els alumnes per la seva predisposició en les dinàmiques i desitjar-los un BON ESTIU!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>