GEMMA LÓPEZ PRESENTA LA UNIVERSITAT DE BARCELONA (UB)

Us enllacem el power amb informació de la UB.

Divendres 16 d’abril els dos grups de 2n de batxillerat van poder gaudir de la xarrada feta per Gemma López, professora de Literatura Anglesa al Departament de Filologia Anglesa i Alemanya de la Facultat de Filologia (Universitat de Barcelona).

La seva especialitat és la narrativa anglesa contemporània, i ha dut a terme recerca sobre les connexions entre narrativa, subjectivitat i desig en aquest àmbit. És autora del volum Literary Seductions:Subjectivity and Desire in the Works of Angela Carter and Jeanette Winterson, publicat al 2007 per l’editorial Cambria Press (Nova York).

També ha publicat, juntament amb Ana Moya, el volum Literatura medieval inglesa (2006, Editorial Síntesis). Ha co-editat els volums Pride and Prejudice: A Novel by Jane Austen (2004, 2009) i Wuthering Heights: A Novels by Emily Brontë (2005). Les seves altres publicacions a revistes es mouen dins l’àmbit de la narrativa anglesa, els estudis culturals, el cinema, i el postestructuralisme.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>