ANDREA CURTO EMPODERA LA DONA A L’AUDITORI SIXTO MIR

(Àlex Cervera)

Andrea Curto va llegir aquest text tan contundent i reivindicatiu a la concentració davant de l’ajuntament i també a l’acte institucional del Dia Internacional de les Dones a l’Auditori Sixto Mir:

Ja estem aquí. Hem arribat per canviar les coses. Per repartir sonoritat allà per on passem. Perquè quan tornem a casa volem ser lliures, no valentes. No volem haver de suportar a ningú que ens digui ‘’guapa!’’ quan estem caminant en qualsevol lloc i a qualsevol hora. És més, volem sortir al carrer de nit, poder sortir soles, un somni. No volem haver de planejar la nit amb les nostres amigues per fer torns per acompanyar-nos les unes a les altres. Volem xalar, ballar com ens doni la gana i sense que ningú ens digui “guarres”. I si vull portar una faldilla d’un pam, què? No puc? És clar que puc! No sabeu encara del que som capaces! Ens heu subestimat durant molts anys i seguim dempeus! Perquè som les netes de les bruixes que no van poder cremar. I ens empoderarem, i ens veureu lluitar fins aconseguir els nostres objectius. Tots i cadascun d’ells; un per un. Som l’espècie en extinció sense protegir, perquè ens esteu assassinant. Som una bomba que està a punt d’explotar, i ja us dic ara que flipareu!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: You can use these tags <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>